Over ons

Neem een kijkje in ons mooie sfeervolle restaurant, waar service en gastvrijheid op nummer één staat en geniet van heerlijke lunch- en dinergerechten voor een eerlijke prijs. Onze zaak is gezellig en uniek omdat er veel leuke plekken zijn waar je kunt zitten. In de winter is de zaak extra sfeervol door de gezellige binnenhaarden. Kortom een topzaak voor jong en oud en voor elke gelegenheid!

U kunt bij ons gemakkelijk reserveren via onze website. Liever telefonisch of bijzondere wensen? Dan kunt contact met ons opnemen via 0180-618664.

Over ons afbeelding 1
Over ons afbeelding 2
Over ons afbeelding 3

Ons menu

In ons restaurant hebben wij een uitgebreide lunch en dinerkaart er staat voor ieder wat wils op. Wij werken met het overheerlijke desembrood van Jordy’s Bakery, welke wij beleggen met de meest verse en mooiste ingrediënten om van ieder lunchgerecht een feestje te maken. Ook onze dinerkaart is erg veelzijdig, zowel de vis- als de vleesliefhebber en ook de vegetarische eter kan bij ons terecht! Heeft u speciale wensen omtrent een dieet of allergie, dan houden wij daar graag rekening mee

Ons menu afbeelding 1
Ons menu afbeelding 2
Ons menu afbeelding 3

Ons terras

Op ons ruime vernieuwde terras vindt u de gezelligste plekjes om heerlijk te vertoeven. Met alle liefde zorgen wij er ieder jaar voor dat ons terras vol staat met de mooiste planten en bloemen om u een warm en welkom gevoel te geven in onze terrastuin.

Ons terras afbeelding 1
Ons terras afbeelding 2
Ons terras afbeelding 3